car_auctions_1

 

iphone_banner

Bevezető

Magyarországon is, mint minden más országban egyre inkább elterjed az elektronikus úton történő jármű értékesítés. Az eladók és a vevők ilyen irányú kereskedelme már mondható bevett gyakorlatnak is, hiszen ez a fajta vásárlás több fajta előnyt hordoz magában.
Az ember csak felböngész néhány oldalt, ahol megnézheti a kívánt árut, illetve elolvashatja a róla szóló tájékoztatót, és az adatai kitöltésével nagyon rövid időn belül megvásárolhatja a kívánt terméket, eszközt. Ez nagyon kényelmes módja a vásárlásnak, hisz ki sem kell mozdulnunk a lakásból, irodánkból, minden rögtön előttünk van.
A Car 4 Sale Kft. célja az, hogy segít az autókereskedések számára egy olyan professzionális on-line helyszínt találni, ahol különösebb nehézségek nélkül megoldhatják a számukra fontos járművek, eszközök beszerzését

hasznaltauto.jpg
autoaukcio.jpg

Rólunk

A C4S Kft. licit-rendszerét az autófinanszírozó- és autópark-kezelő társaságok (Eladók) igényeinek feltérképezését követően, a vonatkozó jogszabályok által meghatározott kötelezettségek, illetve a gazdálkodási szükségletek figyelembevételével alakítottuk ki.

A rendszer tehát kifejezetten a fent meghatározott csoport kiszolgálását hivatott ellátni. Ezt szolgálja azon szándékunk is, hogy az egyes társaságok egyedi igényeit lehetőség szerint részletesen megismerjük, és rendszerünket adott esetben a folyamatok összehangolása céljából módosítsuk.

Cégünk vezetői és tulajdonosai elismert szakemberek a magyar gépjármű kereskedelemben, és az elmúlt 12 év aukciós területen eltöltött idő és az eladott több ezer jármű szavatolja rendszerünk teljesítményét.

A Car 4 Sale rendszer előnyei

Valós árverseny

Úgy gondoljuk, hogy a független státusz mind az értékesítői, mind a vevői oldal esetében előnyös: a vevői oldal számára a tisztességes verseny, az Eladói oldal számára a minél magasabb ár elérésének biztosítékául szolgál. Mivel a Car 4 Sale Kft nem rendelkezik semmilyen saját újraértékesítésre szánt gépjárműparkkal, illetve gépjármű készlettel, így a gépjárművek újraértékesítése során minden partnere számára megnyugtatóan biztosítani tudja az egyenlőség elvét.

Igazságügyi szakértői állapotfelmérés - A független státusz garanciája

A Car 4 Sale Kft. az összes gépjárműre vonatkozóan független igazságügyi szakértői állapotfelmérést készíttet, mely azt biztosítja, hogy a Vevő és az Eladó is tiszta képet kapjon a jármű állapotáról.
Egy előre rögzített állapotú jármű adás-vételénél az is előny, hogy a későbbiekben felmerülő esetleges vitáknál bármilyen hatóság elfogadja a szakértői véleményt.
FIGYELEM! A Car 4 Sale Kft ellenben más cégekkel, nem ál ‘szakértői’ véleményt ad ki, hanem IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI véleményt!

autoszakerto.jpg

Zárt licit rendszer - Valós ajánlatok - Garancia

Az Car 4 Sale Kft. által szervezett elektronikus liciten kizárólag a Car 4 Sale Kft-vel szerződött, és az általa kiadott licitszabályzatot elfogadó kereskedő (vevő) vehet részt. A Car 4 Sale Kft a kereskedők (vevők) ajánlati kötelmét jogi garanciákkal biztosítja a szerződésben és vállalja, hogy amennyiben a Vevő visszalép, akkor a Car 4 Sale Kft megvásárolja helyette a kialakult legmagasabb áron.

hasznaltautokereskedo.jpg

Minél magasabb vételárban érdekelt díjazás

Cégünk vételár-arányos forgalmi jutalékot számol fel az újraértékesítés lebonyolításáért. Cégünk ennek megfelelően egyértelműen a minél magasabb ár elérésében érdekelt.
A rendszer és az aukció használata díjmentes, csak abban az esetben kell költséggel számolni, amikor egy jármű gazdát cserél.

Minimális adminisztráció, az Eladók számára közvetlen kereskedői kapcsolat nélkül.

Az újraértékesítés folyamatával kapcsolatos adminisztrációs munkát cégünk munkatársai végzik, lehetőség szerint teljes mértékben tehermentesítve az Eladói oldalt.

Teljes körű szolgáltatás

Az adminisztrációs munkák mellett az újraértékesítés teljes folyamatát cégünk koordinálja (a gépjármű eladó általi leadásától, a vevő általi átvételéig).

Rendkívül gyors forgási sebesség

A Car 4 Sale Kft újraértékesítési rendszerét munkatársaink több éves tapasztalatára építve alakítottuk ki. Rendszerünk lebonyolítási folyamata, illetve az Eladói és a vevői oldal megfelelő egyensúlyban tartása biztosítja számunkra a rendkívül gyors forgási sebesség elérését.

Visszalépési lehetőség

Eladónak jogában áll visszavonni az újraértékesítésre vonatkozó megbízását minden egyes gépjármű esetében. A visszalépés feltételeit felek szerződésben szabályozzák.

hasznaltauto_ertekesites.jpg

Értékesítést elősegítő kiegészítő felkészítés

Cégünk az Eladó külön megrendelése esetén egyedi ajánlat alapján vállalja a leadott gépjárművek ún. minimál felkészítését az eladás elősegítése érdekében (apró esztétikai sérülések teljes körű javítása, alkatrészellátással együtt).

 

akcios_auto.jpg

Újraértékesítési nehézségek kezelése

Az újraértékesítésre szánt autók esetében gyakran merülnek fel a gépjármű nem rendeltetésszerű használatából, illetve különböző visszaélésekből származó újraértékesítési nehézségek, ugyanis a gépjárművek állapota ezekben az esetekben eltér az átlagostól, és ez közvetlen hatást gyakorol a gépjármű értékesíthetőségére, és a realizálható eladási árra. Ennek a kérdéskörnek a megoldására a Car 4 Sale Kft kiemelt figyelmet fordít, az ilyen járműveket a rendszerében külön kategóriaként, az Eladók (finanszírozók, illetve flottakezelők) számára nyújtott értékesítésre vonatkozó extra garanciák beépítése mellett kezeli, illetve megoldási javaslatokat nyújt az értékesítés előtt.
 

Az eladó jelenlegi partnereinek “átvétele”

A Car 4 Sale Kft ezúton kifejezi szándékát arra vonatkozóan, hogy az Eladó által javasolt 3. személlyel (személyekkel) szerződéses kapcsolatot létesítsen a gépjárművek tárolására vonatkozóan, abban az esetben, amennyiben a 3. személy a Car 4 Sale Kft szerződéses feltételeit elfogadja.

Car For Sale Kft (c) Minden jog fenntartva

  1172 Budapest, Rákóczi út 42. EMKE irodaház  Mobil:+36 70 360 9506  e-mail : info@c4s.hu

Készítette: Hqdesign