Rendszám    Azonosító

 

 

ÁLLAPOTLAP ISMERTETŐ

Az oldal letöltése sokáig eltarthat , internet kapcsolattól függően akár több percet is igénybe vehet!  Miért ? Járművenkét akár 50-100 nagyfelbontású képet jelenítünk meg ezen az oldalon, hogy a lehető legkisebb hibáról is tájékoztatni tudjuk kedves ügyfeleinket. Szeretnénk minden lehetséges információt megadni, hogy mindennek a  birtokában legyen ami a felelősség teljes döntéshez kell, emiatt kérjük szíves türelmét és megértését az oldal lassú betöltödésével kapcsolatban.

Amig az oldal töltödik addig a teljesen le nem töltött képek közepén homokóra látható.

A saját oldalon beállítható,  hogy az itt ismertetett módon szeretné használni a rendszert, mert elég gyors az Internet

kapcsolata vagy pedig a nagyítási szolgáltatás nélkül ‘lassú Internet kapcsolaton’. A rendszer megjegyzi az Ön által beállítottakat és a legközelebbi bejelentkezéskor azzal indul. A listázott autóknál ‘Aukció’ is van lehetősége választani, hogy milyen módon ,gyors vagy lassú kapcsolaton szeretné megtekintei a részletes adatokat.

 

letoltes_homokora

Miután a képek letöltödtek a képek közepén megjelenik egy nagyitó ami a kurzorral mozgatható és apró kicsi részletek is megtekinthetők vele. A következő képen ez látható jobb oldalt a felső sorban.

Az ismertetőt elolvastam , kérem többet NE jelenjen meg a számomra.

letoltes_nagyito

Ha a nagyitóval ellátott képekre kattint akkor a kép kinyilik teljes felbontásra (amit az ön képernyője lehetővé tesz) a nagy kép jobb felső sarkában lévő nyilakkal lehet közvetlenül előre hátra navigálni a nagyfelbontású képek között.

Az ismertetőt elolvastam , kérem többet NE jelenjen meg a számomra.

letoltes_nagy

A fenti ismertetőt elolvastam , kérem többet NE jelenjen meg a számomra.