Minden jármű

Rendszám    Azonosító

Megnevezés szerint

Státusz szerint

 

 

 

Kilépés

Partner:

ÜZENET KÜLDÉS

 

ADATAIM

Felhasználó név:

 

Telefonszám:

 

E-mail  cím:

 

SAJÁT JÁRMŰVEIM

Azonosító

FRSZ

Megnevezés

Járművel kapcsolatos feladat

SÚGÓ

Átadás átvételi elismervény

Átadás átvételi elismervény kitöltése után a beszállítónak vagy az adminisztrátornak ell kell fogani azt a folyamat csak ezután léphet tovább. Elsősorban a beszállítónak kell ezt megtennie akadályoztatás esetén az adminisztrátor is megteheti. Amint az elismervény ki van töltve és elfogadásra kész megjelenik a feladat listában. Elfogadás után tovább már nem módosítható csak nyomtatható.

Állapotlap elfogadása

Szakértő által létrehozott állapotlapot el kell fogadnia a beszállítónak csak azután léphet tovább a folyamat ha a beszállító , adminisztrátor és a fő adminisztrátor egyaránt elfogadta. Ha nem fogadja el az okát meg kell jegyeznie, hogy a szakértő értesüljön a problémáról. Ez a feladat is megjelenik a feladat listában ha a szakértő befejezte a munkát és készre jelenti az állapot lapot.

Jármű adatainak megtekintése

Ha az azonósítóra vagy a rendszámra kattint akkor feljön a jármű részletes adatlapja és ott megtekinthető minden az Ön számára elérhető adat valamint az Ön számára aktuális feladat is végrehajtható , nem kell a saját oldalra visszatérni.