aloldal_1
 

FELHASZNÁLÓ KEZELŐ

 

  Keresés | Jelszó módosítás * jelölt mezők kereshetők

Sorszám:

*Felhasználói név:

*Cég:

Jelszó:

*Kapcsolattartó:

Jelszó ismét:

Telefon:

*E-mail:

Bankszámla szám:

Jutalék mértéke:

%

Mobil telefon:

*Csoport:

 

*Cégjegyzék szám:

*Jogosultság:

 

Licit csoport:

*Státusz:

 

*Város:

Utca,házszám

 

Irányítószám:

Ország:

Utolsó belépés:

 


Sorszám

Felhasználó

Cég

Csoport

Jogosultság

Státusz

Utolsó belépés

SÚGÓ

Új felhasználó rögzítése

Kattinson az Új felhasználó linkre a lap tetején, ez letörli üres-re a képernyőt és előkészíti adat bevitelre, nincs adat ellenőrzés semmilyen és kötelező mező sem amit beír azt menti!

Egy megkötés van csak a két jelszónak meg kell egyeznie. Az adott jelszavat gondosan jegyezze fel mert a rendszer kódólt formában tárolja és senki még Ön sem fő administrátorként nem tudja megnézni. Természetesen új jelszó bármikor adható.

Adatok módosítása

Válassza ki az alsó listából a szerkeszteni kivánt felhasználót kattintson az első oszlopban található azonosítóra.Minden adat tetszés szerint módosítható kivéve a jelszót és a felhasználói nevet , ezek módosításának vannak szabályai, részletesen  a megfelelő súgó menüpontban.

Jelszó váltás

Kattintson a jelszóváltás linkre, ez kitörli a jelszó mezőket üresre és irhatja be a jelszót, jelenleg egyetlen megkötés van csak a két ablak tartalmának egyeznie kell. Az adott jelszavat gondosan jegyezze fel mert a rendszer kódólt formában tárolja és senki még Ön sem fő administrátorként nem tudja megnézni. Természetesen új jelszó bármikor adható.

Felhasználói név módosítása

Felhasználói nevet addig lehet csak módosítani amig a rendszer nem használta valahol ha akár csak egy autó is rögzítve lett vele, nem lehet többé módosítani.

Keresés

Nincs összetetett keresés egyszerre egy mező szerint lehet keresni. Pl ha cég névre szeretnék keresni akkor csak a cég név lehet kitöltve. Keresésre használható mezők csillaggal vannak jelölve.

Törlés

Adatok nem törölhetők ha van olyen felhasználó akire már nincs szükség inaktivra kell tenni,erre azért van szükség, hogy mindig tudjuk az adatot ki hozta létre, módosította és ne csak egy felhasználó nevet.

Szűrés

A kereső mezőkbe írt adatok alapján lehet szűrni az adatokat, egyszerre csak egy kereső mezőben lehet adat!